Vi accepterar följande betalningstyper:

Kreditkort (Visa, MasterCard)

PayPal

Alla våra betalningsmetoder är helt säkra. All personlig information (såsom betalningsinformation, e-postadress och adress) och betalningsdetaljer skyddas av kryptering och genom en ytterligare auktoriseringsprocess.

Kreditkort/betalkort
Ditt kredit- eller betalkort kommer inte att debiteras förrän dina varor lämnar vårt lager. När du lägger till ett nytt kort kan du välja att spara dina kortuppgifter för framtida köp.


PayPal

Om du väljer PayPal omdirigeras du till PayPals kassasida för att slutföra din betalning. Om du inte har ett PayPal-konto kan du skapa ett konto under beställningsprocessen. Observera att vi inte accepterar betalningar från amerikanska PayPal-konton.


Fraktsedel

För att värna om miljön accepterar kunden att få fraktsedeln endast elektroniskt. Den elektroniska fraktsedeln skickas till kunden via e-post som PDF-fil. Den fakturerade mervärdesskatten berättigar inte kunden till avdrag av ingående moms.


I enskilda fall, eller beroende på vilket leveranssätt kunden valt, accepterar bitiba endast vissa typer av betalningar.


Du hittar mer information om alla betalningsmetoder här.