Vi accepterar följande betalningstyper:

  • Kreditkort (Visa, MasterCard)
  • PayPal
  • Apple Pay


Alla våra betalningsmetoder är helt säkra. All personlig information (såsom betalningsinformation, e-postadress och adress) och betalningsdetaljer skyddas av kryptering och genom en ytterligare auktoriseringsprocess.


Kreditkort/betalkort

Ditt kredit- eller betalkort kommer inte att debiteras förrän dina varor lämnar vårt lager. När du lägger till ett nytt kort kan du välja att spara dina kortuppgifter för framtida köp.


PayPal

Om du väljer PayPal omdirigeras du till PayPals kassasida för att slutföra din betalning. Om du inte har ett PayPal-konto kan du skapa ett konto under beställningsprocessen. Observera att vi inte accepterar betalningar från amerikanska PayPal-konton.


Apple Pay

Apple Pay finns tillgänglig som betalningsmetod för iOS-enheter i vår app och mobilwebbshop. Du kan välja denna betalningsmetod i kassan. Denna betalningsmetod är tillgänglig via Safari och du kan betala med ett länkat betalkort. Du betalar direkt via ditt Apple-konto. Efter att du har skickat din beställning kommer du att hänvisas till Apple för att godkänna betalningen av beställningsvärdet. Så snart vi har informerats om din auktorisering kommer frakten att påbörjas, alltefter vilken leveranstid som anges för varorna.

 

Beroende på vilken betalningsmetod du har valt i Apple Pay kommer det faktiska fakturabeloppet minus eventuella rabatter, kuponger och så vidare att debiteras omedelbart efter avsändning.


Fraktsedel

För att värna om miljön accepterar kunden att få fraktsedeln endast elektroniskt. Den elektroniska fraktsedeln skickas till kunden via e-post som PDF-fil. Den fakturerade mervärdesskatten berättigar inte kunden till avdrag av ingående moms.


I enskilda fall, eller beroende på vilket leveranssätt kunden valt, accepterar bitiba endast vissa typer av betalningar.


Du hittar mer information om alla betalningsmetoder här.