Så snart ditt paket har lämnat vårt lager kommer vi att skicka ett e-postmeddelande till dig som bekräftar att ditt paket har skickats. Av logistiska skäl kan din beställning skickas i mer än ett paket och inte samtidigt.

Aviseringen om leverans av paket kommer att innehålla alla viktiga detaljer, såsom:

• Hur många paket man kan förvänta sig
  • En länk med spårnings-ID

Om du inte har fått en avisering om leverans av paket, kan du som registrerad kund även kontrollera beställningsstatus i din beställningshistorik under “Mitt konto”?