Du kan kontrollera leveransstatusen för din beställning när som helst, antingen genom att klicka på språningslänken i e-postmeddelandet eller genom att gå till leveranspartnerns webbplats och ange spårnings-ID. Du kan hitta spårnings-ID:et i paketets leveransmejl.

Alternativt kan du se status för din beställning när som helst genom att logga in på "Mitt konto" eller genom att kontakta vår kundtjänst.

Vänligen notera:

När du väl har fått meddelandet om leverans av paket kan det ta ett tag innan leveranstjänstens spårningsinformation uppdateras.