DPD/Postnord kontaktar dig via sms/email när paketet är på väg. Du får då en länk till deras hemsida där du väljer ett leveransalternativ som passar dig. Det går att välja mellan hemleverans eller självupphämtning på PostNord serviceställe.

Schenker kontaktar dig via sms/email när paketet är på väg. Du kan spåra ditt paket via GLS hemsida, eller då paketet kommit till Sverige, även direkt på Schenkers hemsida. Paket som väger över 20 kg levererar Schenker till första låsbara dörr. Om du bor i lägenhet behöver du därför komma ner och hämta paketet själv. Paket som väger under 20 kg levereras direkt till utlämningsställe.