Lägg till produkter i din varukorg. Klicka på varukorgen för att se en sammanställning av dina tillagda varor.

Ange kupongen i fältet "Lägg till en kupongkod" på varukorgens sida.

Klicka på + knappen och kupongrabatten kommer att dras av.

Vänligen notera:

• Om du får ett felmeddelande att kupongkoden ej finns, vänligen kontrollera att numren och/eller bokstäverna I koden har angetts korrekt. Du kan kopiera och klistra in koden för att undvika fel.
  • Om varukorgens totala summa är mindre än kupongvärdet kommer det återstående beloppet att förfalla
  • Endast en kupongkod per beställning kan lösas in
  • Det är inte möjligt att retroaktivt tillämpa ett presentkort eller kupongkod på en tidigare beställning

Vänligen kontakta vår kundtjänst om du har ytterligare frågor.