På bitiba vill vi att du sparar på alla dina köp. Det är därför du får rabatt på alla beställningar över ett visst belopp, och denna rabatt gäller på hela din varukorg.

För detaljer om kriterierna för rabatten, klicka här.

Vänligen notera:

• För att aktivera rabatten i varukorgen, kom ihåg att klicka på + knappen
  • Rabatten kan inte användas i kombination med några andra kuponger, du kan endast lösa in en kupong eller rabatt per beställning

Rabatten är giltig på alla beställningar över det minsta beställningsvärdet som anges på vår webbplats