För att ändra ditt lösenord, vänligen logga in på ditt “Mitt konto” och gå till Personliga uppgifter, där kan du ändra ditt lösenord.

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, klicka på "Glömt lösenord?" på inloggningssidan och ange sedan din registrerade e-postadress och se till att det inte finns några extra mellanslag före eller efter e-postadressen. Klicka sedan på knappen "Återställ lösenord". Vi kommer att skicka ett e-postmeddelande för återställning av lösenord. Om du inte får e-postmeddelandet inom 15 minuter, kontrollera din skräppost.