bitiba-prenumeration är en bekväm, flexibel prenumerationstjänst som låter dig ställa in regelbundna beställningar av specifika varor med förutbestämda leveransintervall. Detta innebär att du inte längre behöver komma ihåg att beställa ditt husdjurs foder och förnödenheter regelbundet. Med de schemalagda leveranserna får du dessutom rabatt på varornas standardpris.

 Att sätta upp prenumerationen är mycket enkelt:

  1. Lägg till Prenumerations-berättigade varor i din varukorg och fortsätt till kassan. Observera att Prenumerationen endast är tillgänglig med ett kreditkort som sparats från en tidigare beställning eller med PayPal
  2. Välj Prenumeration och ställ in leveransintervallet i förhandsgranskningen av kassan
  3. Slutför din beställning som vanligt


 Vänligen notera:

  • Den här tjänsten är tillgänglig för alla registrerade www.bitiba.se-kunder med en leveransadress i Sverige
  • Prenumerationsrabatten gäller endast framtida schemalagda beställningar, den är inte giltig för den aktuella (icke-schemalagda) beställningen som används för att ställa in denna tjänst
  • Den här tjänsten är tillgänglig för ett brett urval av populära produkter. Tillgängliga produkter är markerade som prenumerationsprodukter på den individuella produktbeskrivningssidan. Tjänsten är för närvarande inte tillgänglig för alla produkter.
  • Prenumerationsbeställningar kan ändras, pausas eller avbrytas när som helst på bitiba "Mitt konto". Det tillkommer inga avbokningsavgifter om du bestämmer dig för att avbryta tjänsten.
  • Prenumerationsrabatter kan inte kombineras med andra rabatter

 

Ta reda på mer om bitibas prenumerationstjänst, inklusive fördelarna, hur du gör ändringar i dina prenumerationsbeställningar, hur du betalar för dem och många andra vanliga frågor.


 Du hittar villkoren för bitiba-prenumeration här.