bitiba har online-butiker i många europeiska länder. Så om du flyttar till ett annat land kan du fortfarande köpa alla dina favoritprodukter enkelt genom att använda bitiba online-butiken i det landet.

Du behöver inte ens skapa ett nytt konto - som registrerad kund kan du logga in på vilken bitiba-butik som helst med dina nuvarande inloggningsuppgifter.

För en mer bekväm och personlig shoppingupplevelse rekommenderar vi att du använder bitiba online-butiken för det specifika landet. Kontrollera den relevanta lokala online-butiken för information om produkttillgänglighet och leverans.

Det finns en lista över alla länder med bitiba online-butiker längst ner på vår hemsida.